اجاره کلبه چوبی لوکس در شمال 100% لاکچری
- 1403/01/12
- گردشگری
اجاره کلبه چوبی لوکس در شمال بدون شک بهترین انتخاب برای اقامت در شمال ( گیلان و مازندران ) است،… ادامه مطلب
ماهیگیری در شمال می تواند یکی از مفرح ترین تفریحاتی باشد که تا به حال تجربه کرده اید. علاوه بر اینکه از طبیعت بکر و زیبای استانهای شمالی لذت می برید می توانید در حین ماهیگیری از سکوت و آرامشی که در شهرهای بزرگ از آنها خبری نیست، هم به اندازه کافی بهره مند شوید. ما در مقاله امروزمان می خواهیم در رابطه با شهرهای گیلان و مازندران که می توانید ماهیگیری واقعی را در آنجا تجربه کنید، با شما صحبت کنیم. می خواهیم شما را مستقیم به جایی که باید بروید، برسانیم.
ماهیگیری در شمال بستگی به فصلی دارد که شما در آنجا حضور پیدا می کنید. به عبارت دیگر همه فصول و ماههای سال ممکن است زمان خوبی برای ماهیگیری نباشد. پس قبل از اینکه بخواهیم آدرس مکان های مناسب برای ماهیگیری را به شما بدهیم، بد نیست با فصل مناسب ماهیگیری هم آشنا شوید. چون رفتار ماهی ها در هر یک از فصول متفاوت است.
فصل زمستان اصلا زمان خوبی برای ماهیگیری نیست. فصل بهار خیلی نباید به موفقیت خود دلخوش باشید. در اوایل پاییز هم می توانید تا حدودی به موفقیت خود مطمئن باشید.
بهترین فصل ماهیگیری در شمال بدون شک، فصل تابستان است. چون در این فصل هم حرکت و فعالیت ماهی ها زیاد می شود و هم چون به دنبال غذا هستند، محکم به طعمه قلاب ضربه می زنند. در انتهای تابستان به دلیل تغذیه بالا و خوب، ماهی ها اغلب وزن بیشتری هم پیدا می کنند. در تابستان زمان ماهیگیری خود را قبل از طلوع آفتاب یا بعد از غروب آفتاب موکول کنید. در میان روز به دلیل گرمای سطح آب، ماهی ها به قسمت های عمیق تر آب می روند.
ماهیگیری در شمال با روش های مختلفی انجام می شود. قبل از هر کاری باید مشخص کنید که قرار است کجا ماهیگیری کنید؟ دریا، رودخانه، تالاب، برکه یا سد؟ برای ماهیگیری در دریا استفاده از قایق بهترین روش ممکن است. ماهی هایی که در استانهای شمالی با قلاب می شود صید کرد: کپور طلایی و نقره ای و معمولی، اردک ماهی، کفال، سیاه کولی و… می تواند باشد. روش ماهیگیری به نوع ماهی ها، نوع طعمه، شیرین و شور بودن آب هم بستگی دارد.
روش انتظاری در این روش از تله زیرآبی یا روآبی و طعمه های طبیعی استفاده می شود. این روش در رودخانه، نهر، دریاچه مصنوعی، سد، آبگیر به کار می رود. مثلا در صید ماهی کپور
روش اسپینینگ ماهیگیری در شمال به این روش با کمک طعمه های مصنوعی و چوب ماهیگیری کوتاه و سبک انجام می شود. مثلا برای صید قزل آلا
روش ترولینگ در آب های شور و برای صید ماهی های بزرگ و بر روی قایق این روش استفاده می شود. ماهی به دنبال طعمه کشیده شده و در نهایت صید می شود. این روش در دریا می تواند کارایی داشته باشد.
کجا برم ماهیگیری؟ به طور قطع این اولین و مهمترین سوالی است که به ذهن شما خطور می کند. ماهیگیری می تواند در آب رودخانه، برکه، سدها و دریا صورت بگیرد. پس مسلما مناطق ساحلی شمال و جنوب کشورمان می تواند مکان مناسبی برای ماهیگیری محسوب شود.
مکان های ماهیگیری در ایران کم نیستند. حتی بد نیست بدانید در خود تهران و اطراف آن هم می توانید جایی برای ماهیگیری پیدا کنید. مقاله امروز ما چون راهنمای ماهیگیری در استان های شمالی است؛ فقط به شهرهای استان های گیلان و مازندران اکتفا می کنیم.
اولین گزینه برای ماهیگیری در شمال استان مازندران است. این استان با توجه به وسعت زیادی که دارد و رودخانه ها و تالاب های زیادش، می تواند تنوع در صید ماهی را هم برای شما به همراه داشته باشد. این استان یکی از مقاصد اصلی برای علاقه مندان به ماهیگیری و گردشگران این حوزه است.
شرقی ترین شهرستان استان مازندران، شهرستان بهشهر است. وجود تالاب بین المللی میانکاله و بندر امیرآباد دو مکان اصلی و عمده برای صید ماهی در استان مازندران محسوب می شوند. ماهیگیران محلی و بومی هم تالاب میانکاله را به عنوان منبع اصلی درآمد خود در نظر میگیرند. شما در این منطقه می توانید ماهی هایی همچون کفال، کپور، ماهی سفید، سوف، ماش و… صید کنید.
ماهیگیری در شمال را می توانید در جاده زیبا و چشم نواز چالوس تجربه کنید. دریاچه ولشت در جنوب غرب شهرستان چالوس و شمال شرق کلاردشت قرار دارد. در حقیقت این دریاچه در نزدیکی مرزن آباد است و یکی از دریاچه های آب شیرین ایران به شمار می رود. در این دریاچه می توانید ماهی هایی همچون اردک ماهی، ماهی کولی، ماهی سفید و … را صید نمایید.
یکی از بهترین مکان هایماهیگیری در رویان در استان مازندران شهرستان رویان و دریاچه الیمالات آنجاست. این دریاچه هم فضای مناسبی برای تفریحاتی همچون قایق سواری و ماهیگیری دارد هم در اطراف آن می توانید از دوچرخه سواری و پیاده روی هم لذت ببرید. در دریاچه الیمالات می توانید کپور، آمور و قزل آلا صید کنید.
دریاچه اویدر که در شرق نوشهر وجود دارد هم می تواند یکی از بهترین مکانها برای ماهیگیری شما باشد. قایق سواری، دوچرخه سواری و اسب سواری هم از دیگر تفریحات تدارک دیده شده در اطراف این دریاچه است. مکان ماهیگیری در محمودآباد هم خوشبختانه وجود دارد. علاوه بر ماهیگیری در ساحل دریا، میتوانید از ماهیگیری در دریاچه آزادمون که در نزدیکی روستایی به همین نام واقع شده است هم لذت ببرید.
بابلرود رودخانه اصلی است که از وسط شهرستان بابلسر عبور می کند. وجود موج شکنی هایی که در اطراف این رودخانه هستند، این مکان را برای صید ماهی مناسب ساخته است. همچنین رودخانه کوچک شازده رود در این شهرستان هم می تواند محل خوبی برای ماهیگیری به شمار رود.
ماهیگیری در شمال صرفا به این شهرها منتهی نمی شود. در غرب بابلسر هم شهرستان فریدونکنار وجود دارد و در اسکله فریدونکنار هم فرصت ماهیگیری خواهید داشت.
ماهیگیری در شمال علاه بر مازندران، در گیلان هم حال و هوای خاص خودش را دارد. استانی سبز، زیبا، دیدنی و رویایی. ماهیگیری برای بومیان منطقه هم شغلی درآمدزا محسوب می شود. تفریحی مانند ماهیگیری در گیلان برای شما به طور قطع به یادماندنی خواهد بود.
بندر کیانشهر در نزدیکی شهرستان آستانه اشرفیه قرار دارد. بندری پر رونق، پر از گردشگر، و بسیار جذاب و دیدنی در فاصله 50 کیلومتری شهر رشت.
یکی از بهترین مکان های ماهیگیری در رشت تالاب عینک است. در این تالاب می توانید به قدر کافی ماهی کپور صید کنید و لذت ببرید. در ضمن اگر در خود شهر رشت اتراق کرده اید دیگر لازم نیست برای صید ماهی از رشت خارج شوید.
یکی ازبهترین مکان ها برای ماهیگیری در گیلان شهرستان فومن است. شهری بسیار زیبا با جاذبه های طبیعی فراوان و رودخانه هایی پر آب همچون رودخانه سیاه درویشان که از ارتفاعات قلعه رودخان سرازیر می شود. سیاه درویشان در نهایت به تالاب انزلی می ریزد. در این رودخانه می توانید انواع ماهی سفید، کپور، آزاد و سیاه کولی را می توانید صید کنید.
تالاب امیرکلایه لاهیجان، رودخانه نوخاله شفت، رودخانه اوشمک زیباکنار، همچنین موج شکن بندرانزلی 4 مکان دیگری هستند که می توانید در آنجا ماهیگیری خوبی را تجربه کنید.
پیوستن به بحث