اجاره کلبه چوبی لوکس در شمال 100% لاکچری
- 1403/01/12
- گردشگری
اجاره کلبه چوبی لوکس در شمال بدون شک بهترین انتخاب برای اقامت در شمال ( گیلان و مازندران ) است،… ادامه مطلب
خانه تاریخی کلبادی یکی از تاریخی ترین وپرطرفدارترین بناهای دیدنی در شمال ایران می باشد که هر ساله مورد بازدید انبوهی از مسافران و توریست ها قرار گرفته و با توجه به قدمت طولانی از معماری جذاب و منحصر به فردی برخوردار می باشد.
خانه تاریخی کلبادی یکی از قدیمی ترین و معروف ترین جاذبه های دیدنی در شمال ایران می باشد این جاذبه تاریخی با قرار گرفتن در شهر ساری از محبوب ترین و جذاب ترین مناطق گردشگری در این منطقه می باشد. شهر ساری از سرسبزترین و دیدنی ترین مناطق در شمال ایران و مازندران بوده و با انبوهی از جاذبه های طبیعی و تاریخی احاطه شده است که در این میان می توان به خانه تاریخی کلبادی اشاره نمود که به عنوان شاخص ترین مناطق دیدنی در این شهر توریستی به شمار می رود. زمان ساخت و تاسیس این ساختمان به دوران قاجار برمیگردد که به دستور سردار جلیل یکی از امرای ارتش ساخته و نام فرزند وی بر این بنا نهاده شد و پس از مرگ وی این ساختمان به نوه سردار جلیل یعنی “منوچهر خان” واگذار شد. سبک معماری و طراحی از تکایای دوره قاجاریه الهام گرفته شده و از جذابیت خاص و ویژگی های منحصر به فردی برخوردار می باشد. این ساختمان از دو بخش اندرونی و بیرونی تشکیل شده و اغلب مصالح استفاده شده در ساخت آن چوب، سفال و آجر می باشد که بام آن نیز سفال پوش شده و تمامی بخش های طراحی شده آن بسیار ظریف و خلاقانه اجرا شده است. عمارت کلبادی مکانی زیبا و قدیمی در مرکز شهر ساری و در مجاورت خیابان انقلاب در محله آب انبار نو است و مدتی نیز به عنوان اداره کل میراث فرهنگی مورد بهرهبرداری قرار گرفته و اکنون با افتتاح و بازگشایی موزه جلوه ای دیدنی یافته است. قدمت عمارت کلبادی حدوداً یه ۲۰۰ سال قبل باز میگردد. ویژگی های اجزای معماری آن نظیر اتاقها، حجرهها، شاه نشین، حمام اصطبل، حیاط و هنر بکاررفته بر روی پنجرهها و ارسی ها و تزئین آنها با شیشه رنگی در نوع خود بی نظیر است.
خانه تاریخی کلبادی از یک بنای اصلی به شکل دو طبقه ای با پنل مستطیلی طراحی و ساخته شده است هم چنین در زیر زمین آن سردابه وجود داشته به به منظور یخچال مورد بهره برداری واقع می شود. خانه تاریخی کلبادی از بخش های مختلفی از جمله آشپزخانه، محل اسکان خدمتکاران، اصطبل و حمام تشکیل شده است که در طی سال ها به دلیل تخریب در بخش های مختلف به بازسازی نیاز داشته است که در حال حاضر یکی از مستحکم ترین بناهای تاریخی به شمار می رود. با توجه به شرایط اقلیمی حاکم در این منطقه می توان گفت بهترین زمان سفر به خانه تاریخی کلبادی ساری فصل بهار و تابستان می باشد در این ایام از سال شرایط جوی بسیار مناسب و معتدلی در سطح شهر حاکم بوده و گردشگران می توانند بدون نگرانی از تغییرات آب و هوایی با حضور در تورهای مسافرتی به همراه دوستان و نزدیکان خود از این سفر تفریحی و توریستی نهایت رضایت را داشته باشند. حضور در این خانه تاریخی سبب سفر در طول تاریخ شده و لحظات بسیار جذابی را برای گردشگران تداعی خواهد کرد و یکی از جذاب ترین و پر خاطره انگیز ترین سفرهای تاریخی را سپری خواهند کرد.منوچهرخان کلبادی که بعدها از ملاکین منطقه و زمانی نیز نماینده مردم ساری در مجلس شورای ملی بود در سال ۱۳۶۲دار فانی را وداع گفت و این بنا در سال ۱۳۷۰در اختیار سازمان میراث فرهنگی قرار گرفت.
همانطور که در بخش ابتدایی اشاره کردیم سبک معماری و طراحی خانه تاریخی کلبادی از دوره قاجاریه نشات گرفته و مورد پسند عامه واقع می باشد از مهمترین مواردی که در وهله اول مورد توجه کاربران واقع می شود درب چوبی این خانه می باشد که از تزئینات چوبی برخوردار بوده و دارای یک سردر از جنس آجر می باشد با ورود از درب این خانه با راهروی بسیار باریک رو به رو خواهید شد که به حیاط اصلی آن ختم شده و برای دسترسی به حیاط دو ردیف پله مشاهده می شود . توجه داشته باشید که حیاط در سطح پایین تر از ورودی قرار گرفته و در رو به روی ساختمان حوض آبی مشاهده می گردد. از دیگر مواردی که در خصوص معماری خانه تاریخی کلبادی می توان ذکر نمود تفاوت بین پنجره ها و درب طبقه اول و دوم می باشد که بازسازی در دهه های اخیر دلیل این تفاوت می باشد. در بخش شمالی رشته پلکان هایی برای رسیدن به طبقه دوم این ساختمان در نظر گرفته شده است. گردشگران و مسافران می توانند در زمان سفر و حضور در این منطقه از سایت ویلا رابط جهت رزرو هتل و اقامتگاه خود اقدام کرده و یکی از مقرون به صرفه ترین و لوکس ترین هتل های ساری را رزرو نمایند.
خانه کلبادی های ساری در شهر ساری استان مازندران است ، زمان ساخت و تاسیس این ساختمان به دوران قاجار برمیگردد که به دستور سردار جلیل یکی از امرای ارتش ساخته و نام فرزند وی بر این بنا نهاده شد.
خانه کلبادی ساری مربوط به دوران قاجار است و معماری این ساختمان مطابق با این دوران ساخته شده است.
پیوستن به بحث